Jacob tömszelencék

 

 

 

A Jacob GmbH Elektorechnische Fabrik családi vállalkozás, amely 1922Jacob gyár óta villamos berendezési anyagok gyártásával foglalkozik, mára 3 telephellyel és összesen 180 fővel végzi tevékenységét.
 A cég 50 évvel ezelőtt a tömszelence gyártását helyezte termelése középpontjába. A gyár a legfejlettebb, számítógép vezérelt többorsós és fröccsöntő gépek sokaságával felszerelten koodinálja termelését.
A Jacob GmbH termékei minőségileg bevizsgált termékek és rendelkeznek a legelismertebb nemzetközi bevizsgáló cégek minőségi bizonyítványaival.
A cég mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy tökéletes minőségben teljes termékskálát biztosítson vevőinek, hogy rugalmasan és gyorsan elégítse ki a beérkező rendeléseket.
Réz alapanyagú termékeiknek alapanyaga nikkelezett réz, melyek szigorú környezetvédelmi előírások szerint kialakított galvanizáló üzemükben készülnek.
Műanyag tömszelencéiknek alapanyaga többféle műanyag. A gyártásukhoz fejlesztett fröccsöntő gépek, illetve azok szerszámai is a gyár saját fejlesztő részlegének termékei.

Forgalmazott termékek:

 • Fém és műanyag tömszelencék és kiegészítőik Ex kivitelben is, ellenanyák Pg, metrikus és coll méretekben.
   
 • A hagyományos nikkelezett sárgaréz tömszelencéken kívül saválló rozsdamentes acél, alumínium, robbanásbiztos és EMC fém tömszelencék különféle tömítésekkel és menethosszokkal.
   
 • Műanyag tömszelencék akár speciális üvegszál erősítésű poliamid változatban is.
   
 • Kiegészítők: szűkítők, bővítők, lezáró dugók, könyökök stb.   
 • Tömszelencéink szinte kizárólag IP68-as kivitelben készülnek.